TimberTech terrasinstallateur – Atlantic Outdoors, LLC

Stel je een warme middag voor, waarop je op je prachtige TimberTech-terras stapt en plaatsneemt op je zachte buitenbank. Je voelt de zon zachtjes je huid strelen, en een zacht briesje doet de bomen ruisen. Je voelt een vrede over je heen stromen die voortkomt uit het feit dat je omringd bent door de natuur.

Je partner en kinderen komen al snel naar buiten en brengen een bord heerlijke snacks en ijsthee mee die jullie allemaal kunnen delen op je vers geïnstalleerde terras. Terwijl je lacht en geniet van de tijd samen, kun je niet anders dan dankbaarheid voelen voor de simpele geneugten van het leven: samen zijn met degenen van wie je houdt in de verkwikkende buitenlucht.

Klaar om het buitenleven op zijn best te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het bouwen van uw eigen op maat gemaakte TimberTech-terras.

Wanneer ons team de mogelijkheid heeft om een ​​veranda te bouwen en te installeren, weten we dat dit meer is dan slechts een verlengstuk van uw huis. Het is een ruimte om verbinding te maken, te ontspannen en diepere banden op te bouwen met vrienden en familie. En we willen ervoor zorgen dat dit de komende jaren mogelijk blijft. Daarom streven we bij elke constructie naar uitmuntendheid en gebruiken we altijd hoogwaardige materialen, zoals TimberTech, die lang meegaan.

Lees verder voor meer informatie over de kenmerken van een TimberTech-terras en waarom u Atlantic Outdoors als uw TimberTech-terrasinstallateur moet kiezen.

Een Atlantic Outdoors-terras, met een prachtige reling en een unieke structuur die past bij de buitenkant van het huis.

Waarom een ​​TimberTech-terras installeren?

TimberTech-terrasvloeren zijn een van onze favoriete soorten terrasplanken om te installeren, omdat ze een organische uitstraling bieden die de esthetiek van elk huis aanvult. Maar het beste voordeel van het installeren van een TimberTech-terras? De duurzaamheid en het onderhoudsgemak, die garant staan ​​voor jarenlang geheugenplezier – zonder de stress van splinters, vlekken, vervaging en meer.

Een TimberTech-terras geeft de authentieke, natuurlijke uitstraling van hout zonder dat het onderhoud ervan lastig is. Zo kun je het hele jaar door zorgeloos genieten van het buitenleven. Een TimberTech-terras betekent minder onderhoud en meer quality time met uw vrienden en familie.

Hier leest u hoe een TimberTech-terras zorgt voor een eenvoudig en toch luxe buitenleven.

De schoonheid van Timbertech-materiaal creëert een verhoogde oase in uw achtertuin.

Met rijke kleuren en een natuurlijke uitstraling biedt TimberTech de esthetische aantrekkingskracht van hout en past het naadloos in elk huis. Met een verfijnde uitstraling en een vakkundig ontworpen ontwerp verandert uw terras uw tuin in een luxueus buitenverblijf.

Besteed meer tijd aan het maken van herinneringen — en minder tijd aan het schoonmaken en onderhouden van uw terras.

TimberTech-materialen zijn veel gemakkelijker schoon en smetteloos te houden dan hout, aangezien ze zijn ontworpen voor weinig onderhoud en bestand zijn tegen verkleuring en vlekken. Deze sterke weerstand betekent ook dat u uw deck kunt afspoelen en reinigen zonder bang te hoeven zijn voor verkleuring. Besteed meer tijd aan het maken van herinneringen met je favoriete mensen en minder tijd aan het onderhoud van je deck.

Geniet van het buitenleven op blote voeten en veiligheid voor de kinderen met een splintervrij oppervlak.

Zelfs afgewerkte houten terrassen vormen een splintergevaar. Maar met een TimberTech-terras hoeft u zich geen zorgen te maken over middagen op blote voeten of dat uw kinderen splinters krijgen als ze op uw terras spelen. Deze extra gemoedsrust is van onschatbare waarde voor elke ouder met jonge kinderen.

Red de bomen en belichaam het ware rentmeesterschap van ons land.

Liefhebbers van buitenleven, zoals de mensen die voor Atlantic Outdoors kiezen, zijn vaak degenen die ook belang hechten aan de bescherming van het milieu. TimberTech-terrasvloeren zijn gemaakt met gerecycled materiaal en dragen niet bij aan ontbossing. Geniet van de luxe van een prachtige veranda zonder het milieu te schaden.

Met een TimberTech-terras kunt u een verfijnd buitenleven ontdekken zonder de uitdagingen van stressvol onderhoud.

Klaar om een ​​prachtige buitenoase te creëren? Neem vandaag nog contact met ons op om uw op maat gemaakte TimberTech-terras te bespreken.

Een dek op het tweede niveau gebouwd door Atlantic Outdoors, genesteld in de bomen en perfect voor entertainment.

Creëer uw op maat gemaakte TimberTech-terras met Atlantic Outdoors

Of u nu uitkijkt naar rustige ochtenden met koffie of vrienden en familie ontvangt voor geïmproviseerde bijeenkomsten, een terras is de perfecte setting voor een scala aan activiteiten. Als u overweegt er een te bouwen, is Atlantic Outdoors er om u te helpen. Met een toewijding aan echt vakmanschap, een toewijding aan voorbeeldige service en liefde voor het buitenleven, streven wij ernaar om uw buitenruimte te transformeren en bij ons van begin tot eind een uitzonderlijke ervaring te bieden.

Hier is een algemeen overzicht van hoe het werkt om bij ons een deck te bouwen:

  1. Dagdroom over uw ideale deksituatie: Stelt u zich comfortabele zitplaatsen, fonkelende lichtjes en gezellige avonden onder de sterren voor? Grote bijeenkomsten met vrienden en familie, met burgers en groenten rechtstreeks van de grill? Of een eenvoudige ruimte om te dineren en te ontspannen met uw gezin? Wilt u eenvoudigweg de waarde van uw huis verhogen, of bent u van plan uw veranda onderdeel te maken van uw forever home? Terwijl u nadenkt over uw droomdeck en hoe u het wilt gebruiken, kunt u de specificaties van uw deck bepalen.
  2. Bepaal de maat en het materiaal: Of u nu een grote ruimte nodig heeft voor een grill of roker en om grote bijeenkomsten te organiseren, of u wilt iets kleiners voor dagelijks gebruik, wij kunnen het perfecte terras voor uw behoeften creëren. Onze decks zijn verkrijgbaar in lengtes van 12 ft, 16 ft en 20 ft, dus we kunnen de maat aanpassen die bij u past. We bieden ook verschillende materialen aan, waaronder TimberTech, zodat u het materiaal kunt kiezen dat past bij uw budget, doelstellingen, uitstraling en behoeften.
  3. Selecteer extra functies: Opties zoals buitenverwarming of afgeschermde veranda’s zorgen ervoor dat u het hele jaar door en bij elk weertype van uw terras kunt genieten. Andere kenmerken zijn onder meer opslagruimte onder het dek, dakopties of balustrades, die voor veel van onze klanten een populaire toevoeging zijn.
  4. Bouw je deck: Zodra u uw droomdekontwerp bij ons heeft afgerond, zijn we klaar om te beginnen met bouwen! Atlantic Outdoors neemt de tijd om uw perfecte terras zorgvuldig te plannen, ontwerpen en grondig te bouwen. Ons team geeft prioriteit aan vakmanschap en aandacht voor detail, zodat u van begin tot eind een hoogwaardige constructie kunt garanderen.
  5. Geniet van je nieuwe deck: Het is tijd om rustig buiten te lezen, een glas wijn te delen met uw partner of te genieten van een potluck met uw vrienden en familie. Je deck is je eigen buitenparadijs: een ruimte om te lachen, om contact te maken en om te verjongen in de vrije natuur.

Geïnteresseerd in het ontwerpen van een speciaal voor u gemaakt TimberTech-terras? Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan.

Tuin-tegels.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart