Breng uw eigen dromen tot leven

DIY-kaskits creëren uw typische leven van eigen bodem. Van het gezond houden van uw gezin met biologische producten tot het dagelijks communiceren met de natuur: een kas in de achtertuin is voedzaam voor het hele gezin – op zoveel manieren.

Overweegt u een doe-het-zelf-kaspakket in uw achtertuin te installeren? Voor onze mede-liefhebbers van het buitenleven hebben we uiteengezet hoe een doe-het-zelf-kas jou en je dierbaren ten goede kan komen, hoe je weet of een doe-het-zelf-kas de juiste keuze is en hoe je met je eigen kas aan de slag kunt gaan.

Klaar om de perfecte ruimte te creëren voor uw levendige tuin? Ontdek hier onze DIY-kaspakketten.

Hoe kan een doe-het-zelf-kaspakket uw dagelijks leven transformeren? (5 manieren waarop een kas uw gezin kan voeden)

Of u nu kiest voor een inloopkas of mini-verplaatsbare broeikas, de doe-het-zelf-kassets creëren een dromerig hoekje van overvloed in uw achtertuin. Hieronder vindt u onze top 5 manieren waarop een doe-het-zelfkas u en uw gezin van binnenuit kan voeden.

 1. Eet gezonde maaltijden: Er gaat niets boven het serveren van vrienden en familie aan een frisse salade van aardse gemengde groenten en fruit uit je eigen doe-het-zelfkas. Maar zelfs afgezien van de voldoening van het verbouwen van uw eigen producten, zult u volledig vertrouwen hebben in wat er in zit. Als u bijvoorbeeld biologische, pesticidenvrije producten wenst, kunt u de zuiverheid van uw fruit en groenten garanderen door ze zelf in uw doe-het-zelfkas te kweken.
Nodig uw dierbaren uit en geniet van een vruchtbare gemeenschap tijdens een heerlijke maaltijd met zelfgekweekte groenten, fruit en kruiden uit uw achtertuin.
 1. Kweek vrolijke bloemen: Stel je voor dat je golvende bloemen uit je doe-het-zelfkas plukt, de zoete geur een heerlijke sliert als jij vul je eettafelvaas met kleuraccenten. Dit zijn het soort details die een huis nog mooier maken. Bloemen creëren een levengevend moment waar je ze ook ziet, en met een doe-het-zelfkas heb je de mogelijkheid om vele soorten bloemen te kweken.
Geef een boeket stralende, zelfgekweekte bloemen om uw dierbaren te laten zien hoeveel u ze waardeert, of versier eenvoudig uw eigen huis met vers geplukte bloemen.
 1. Ervaar goddelijke eenzaamheid in de natuur: Ontspan en kom tot rust. Adem de aardse geur van aarde en de pittige geur van kruiden in. Voel de grond onder je vingers en de zachtheid van de planten terwijl je zaait, snoeit, verplant en oogst… dag in dag uit.
DIY-kaspakketten moedigen je aan om regelmatig rustige tijd te nemen om contact te maken met de natuur en je geest te herstellen.
 1. Geniet van een band met het hele gezin: Breng tijd door met uw partner bij het voorbereiden van tuinbedden, of neem uw kinderen mee om samen uw tuin water te geven. Als u een doe-het-zelfkas in uw achtertuin heeft, creëert u een gemeenschappelijke ruimte voor uw gezin om op te laden in de natuur en samen uw tuin te laten groeien.
Doe het rustiger aan en creëer buitenherinneringen met uw gezin in uw kas.
 1. PLUS: droogbloemen en kruiden voor thee, bakken en meer. Je kunt niet alleen verse groenten, fruit en kruiden kweken en ervan genieten, maar je kunt ook bloemen en kruiden drogen voor allerlei doeleinden. Gebruik eetbare gedroogde bloemen of kruiden in taarten en thee, maak je eigen potpourri of decoraties, en nog veel meer.
Gedroogde bloemen en kruiden zijn een multifunctioneel genot.

Is een doe-het-zelf-kaspakket geschikt voor u?

Een doe-het-zelfkas is een geweldige optie voor zowel beginnende als ervaren tuiniers. Als u net begint met tuinieren, biedt een kas een stabielere omgeving die nuttig kan zijn naarmate uw kennis groeit. Maar zelfs voor deskundige tuiniers zijn consistente omstandigheden en speciale ruimte wellicht precies wat u nodig heeft om uw opbrengst uit te breiden.

Een doe-het-zelf broeikaspakket kan geschikt voor u zijn als u zich herkent in een van de onderstaande situaties:

 • Dat heb je niet de juiste opstelling voor tuinbedden in uw tuin
 • Uw landschapsontwerp is al voltooid (en dat wilt u ook). vermijd een ophef van uw terrein)
 • Je geeft de voorkeur aan een kant en klare ruimte naar naadloos beginnen te groeien groenten, kruiden en bloemen
 • Je wilt graag een ruimte hebben om onderwijs te geven en tuinieren delen met uw kinderen
 • Je wilt gemakkelijker bepaalde groenten, fruit, kruiden of bloemen kweken met een controleerbaar klimaat
 • Je maakt de overstap naar een plantaardig dieet of levensstijl in een hoeve

Klinkt als jij? Ontdek nu de kaspakketten van Atlantic Outdoors en begin dit seizoen moeiteloos met het creëren van uw droomleven van eigen bodem.

Zet de eerste stap om uw doe-het-zelf-kaspakket te bouwen met Atlantic Outdoors (en maak uw dromen van eigen kweek werkelijkheid)

Atlantic Outdoors heeft een verscheidenheid aan doe-het-zelf-kaspakketten met opties om plantenbakken, bloembakken, tuinbedden en meer toe te voegen. Met deze add-ons kunt u de ruimte binnenin maximaliseren en uw kaskit aanpassen aan uw exacte behoeften. Kies voor een eenvoudig ontwerp als je net begint, of voor een ingewikkelde opstelling met veel plantenbakken als je een verscheidenheid aan planten wilt kweken. Of voeg gewoon toe als u klaar bent.

Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunt u ook kiezen tussen inloopkassen of mini verplaatsbare kassen en plantenbakken (binnenkort beschikbaar). Wat uw situatie ook is, wij hebben een doe-het-zelf-kaspakket dat bij uw huis past.

Zoals altijd worden onze buitenconstructies gebouwd met de kwaliteit die alleen voortkomt uit echt vakmanschap. Je doe-het-zelf-kaspakket zal mooi, functioneel en klaar zijn om je gezin jarenlang te voeden.

Zo werkt ons proces:

 • STAP 1: Kies uw kit en add-ons
 • STAP 2: Laat uw doe-het-zelf-kaspakket bij u thuis bezorgen
 • STAP 3: Installeer het in uw eigen tijd, zonder dat u hoeft te wachten op of aannemers hoeft te beheren (als u dat liever heeft, kunt u ons team het altijd voor u laten monteren)
 • STAP 4: Geniet jarenlang van uw doe-het-zelf kas

Klaar om onderweg je innerlijke tuinman en je hele gezin te koesteren? Zet de eerste stap door vandaag nog uw kit te kiezen.

Tuin-tegels.nl
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart