Hoe uw avond op de tegels inspiratie voor uw huisdecoratie kan bieden…

Tegels zijn niet langer voorbehouden aan badkamers en keukens. Ze kunnen worden gebruikt om een ​​opvallende muur te creëren of als statement om de aandacht op een deel van de kamer te vestigen; om textuurcontrast te creëren; om een ​​gebied te begrenzen of om een ​​binnen-buitenstroom te creëren. En de horeca loopt voorop bij het gebruik van tegels om hun locaties te onderscheiden van de massa.

Nu ze zwaar zijn getroffen door de pandemie en de daaropvolgende crisis op het gebied van de kosten van levensonderhoud, vechten pubs, cocktailbars en restaurants nu hard om u terug te lokken en afstand te doen van uw zuurverdiende geld door renovaties te ondergaan, waaronder op maat gemaakte tegelinstallaties om uw aandacht te trekken. .

We hebben het voorrecht gehad om aan een aantal fantastische projecten te werken – samen met partners zoals Fusion by Design die gespecialiseerd zijn in de vrijetijds- en horecasector – om prachtig tegelwerk te creëren.

En dat werk kan ook inspiratie bieden voor residentiële projecten – of het nu gaat om prachtige langwerpige zellige-stijlen op uw huisbar, een op maat gemaakte achterwand boven het fornuis, het toevoegen van heldere patronen of Spaanse stijl rond uw tuinkeuken, of Victoriaanse mozaïeken in uw veranda. of gang.

Dus terwijl je geniet van een Espresso Martini, je lunch in de pub nuttigt of bijkletst met vrienden onder het genot van een pintje, bekijk dan de vloer, de muren, de tafelbladen en de voorkant van de bar en kijk wat je zou kunnen doen met tegels om je huis op te fleuren. .

Tuin-tegels.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart